Смештај

 

Корисницима су на располагању собе различитог комфора становања. Просторије за становање су прилагођене корисницима у зависности од степена подршке који им је потребан у задовољавању основних животних потреба. Такође, у установи се пружа и целодневни надзор за особе оболеле од деменције.

 

У старом објекту постоје једнокреветне, двокреветне и трокреветне собе са спратним купатилима, заједничким чајним кухињама, трпезаријама и дневним боравцима на сваком спрату. Намештај у соби је у складу са важећим Правилником о ближим условима и стандардима пружања услуга социјалне заштите („Службени гласник РС“, број 24/11).

 

 

У новом објекту корисницима су на располагању двокреветне гарсоњере, са својим купатилом, чајном кухињом и, највећи број, са својом терасом. На свакој етажи смештаја у новом објекту постоји трпезарија и заједнички дневни боравак.

 

 

У приземљу се налази библиотека и издвојен простор радне терапије. Постоји посебна сала за културне, верске и друге манифестације, фризерски салон, амбуланта и сала за физикалну терапију.

Корисницима је на располагању и двориште са око 6 000 м2 уређене зелене површине.